Linux
Emektar Üye
- Katılım
- 5 Şub 2022
- Mesajlar
- 3,571
- Tepkime puanı
- 4
- Puanları
- 38
- Konum
- istanbul
- Web sitesi
- www.uguragdas.com.tr
- İsim
- Uğur
- Cinsiyet
-
- Memleket
- 75 ARDAHAN
- Takım
- Galatasaray
- Burç
- Aslan
- Mesleği
- Konut Yönetim Müdürü
İtibar:

Malzemeler
2 adet tavuk bonfile
4 dilim dana jambon
4 dilim kaşar peyniri
1 yumurta
1 paket pane harcı
1 yemek kaşığı un
Çeyrek su bardağı sıvı yağ
Yapılışı
Tavukları enine doğru ve birbirinden ayırmadan kesin.
2 jambonu tezgaha yerleştirin ve kaşar peynirinin etrafına sarın.
Kaşar peynirini ve jambonu kestiğiniz tavukların arasına yerleştirin. Bir kürdan yardımıyla tavuğu tutturun.
1 yumurtayı çırpın ve yavaş yavaş unu ekleyin.
Tavukları önce çırpılmış yumurtaya, sonra pane harcına batırın.
Bir tavada yağı ısıtın.
Tavukları tavaya alın ve kızartın. Kürdanlarını çıkarıp servis tabaklarına alın.