• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

‘CIP’de dört kişi üzerime yürüdü’

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan ‘CIP’de dört kişi üzerime yürüdü’ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 110 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı ‘CIP’de dört kişi üzerime yürüdü’
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64b59b7c86b2453ae419e5a0.jpg

Dilan Çıtak Tatlıses, önceki akşam İstanbul Havalimanı’nda saldırıya uğradığını söyleyerek, dört kişiden şikayetçi oldu. Karakolda ifade veren şarkıcı, “Bodrum’a gitmek için saat 17.00’de yardımcım Ezgi’yle havaalanının CIP salonuna geçtik. O sırada işimle ilgili telefonda konuşuyordum. Bir kişi omzumu dürtüp, ‘Sessiz ol biraz’ şeklinde kaba bir üslupla uyardı. Tarzını uyarmama rağmen, ‘Kapa çeneni, çok konuşma’ karşılığını verdi. Daha sonra güvenliği çağırdım” dedi.

Tatlıses, “O kişi üzerimize yürürken, doktor olduğunu öğrendiğim bir kişi de bize hakaretlerde bulundu.

Sonrasında başka biri, ‘Buraya bütün teşkilatı yığar, sizi buradan aldırırım’ diyerek, tehditler savurdu. Üç kişi üzerimize gelirken, kendimi ve yardımcımı korumak için bu şahıslara elime geçen her şeyi fırlatmaya başladım. Sonra biri daha gelip, bize bağırmaya başladı. Hiçbir sebep yokken bunların olmasının şokundayım” ifadelerini kullandı.-HÜSEYİN ALTUN

Üst Alt