• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Çifte bayram

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Çifte bayram başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 61 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Çifte bayram
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6670a566ad7a3be2dfb8d16f.jpg

‘Benimle kimse savaşmıyor’

Aslı Zen, sektörde kendisiyle kimsenin savaşmadığını söyledi. KKTC’deki Merit Park Hotel Letafet’te sahne alan sanatçı, “Büyük bir savaşın içindeyiz. Benim avantajım şarkı yazıyorum. Ferhat Göçer ve Fatih Ürek’e yazdığım şarkılarla hayatını değiştirdim. O yüzden benimle kimse savaşmıyor. Öyle özelliğim olmasa beni paralarlardı” dedi.

Dünden bugüne

Yıldız Tilbe, Bodrum Antik Tiyatro’da konser verdi. Yaz turnesinin startını tatil beldesinde veren sanatçı, dünden bugüne hit olmuş şarkılarını arka arkaya söyleyerek, dinleyicisinin bayramını da kutladı.

‘Komşuculuk oynuyoruz’

Sevcan Orhan, yeni bir ilişkiye başladığını belirtti. Nuhun Gemisi Hotel’de konser veren sanatçı, yazar Gökhan Dağıstanlı ile yeni bir aşka yelken açtığını açıkladı. Orhan, “O kendi evinde ben kendi evimde daha mutluyuz, arada komşuculuk oynuyoruz” dedi.

Üst Alt