• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Cedi Osman’a şarkı söylüyor

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Cedi Osman’a şarkı söylüyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 96 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Cedi Osman’a şarkı söylüyor
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

659484bff1376821197f8336.jpg

Ebru Şahin, şarkı söylemeyi sevdiğini belirtti. “Enstrüman dersleri alıyorum” diyen oyuncu, “Bazen arkadaş toplanmalarında, tek başıma ya da yakınlarımla karaoke yaptığımız oluyor. Cedi’nin sevdiği birkaç şarkıyı da o istediğinde, bazen de ona uyan bir parça fark ettiğimde söylüyorum. Biriyle bir şarkıyı paylaşmak, birlikte söylemek de beni mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Şahin, güne erken başladığını, sakinlikte kendisiyle ya da sevdikleriyle olduğu ve üretebildiği bir günü ‘huzur’ olarak tanımladı. MAG dergisine konuşan oyuncu, “Sporda; koşu dışında binicilik, basketbol, tenis, okçuluk ve futbol en çok ilgilendiğim branşlardan. Resim yapmayı da biraz daha boş vakit bulduğumda ilerletmek istiyorum” dedi. Şahin, iyi bir oyuncu olmanın hep hayallerinde olduğunu belirtti.

Üst Alt