• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı meğer un ve sütteymiş

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Yemek Tarifleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı meğer un ve sütteymiş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 16 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Yemek Tarifleri
Konu Başlığı Böyle pişirince asla dağılmıyor, kabuk da atmıyor! Aşçıların sırrı meğer un ve sütteymiş
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
13,255
Tepkime puanı
0
Puanları
16

İtibar:

66d19ffab8459937e3f002e4.jpg
Nohut Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Hele yanına pilav da eklenince tadından geçilmiyor. Ancak nohudun haşlanırken kabuklarını atması lezzetine halel getirebilir. Peki nohut haşlarken kabuklarının soyulmaması için neler yapılmalıdır? İşte lokum gibi lezzetli nohut yemeğinin püf noktaları.
 
Üst Alt