• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Baketbolcu Cedi Osman ile evli olan Ebru Şahin'den hamilelik açıklaması!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Baketbolcu Cedi Osman ile evli olan Ebru Şahin'den hamilelik açıklaması! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 148 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Baketbolcu Cedi Osman ile evli olan Ebru Şahin'den hamilelik açıklaması!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65afcb558e3a7e39eb00ec6b.jpg

'Cem Karaca’nın hayatını anlatan filmin galasına katılan Ebru Şahin, "Yeni dijital dizi için Türkiye'ye döndüm. Yeniden Amerika'ya döneceğim. Gidip gelmek zor oluyor ama bir denge yarattık" açıklamasını yaptı.

"İSTANBUL'A GİDİP GELMEM DEVAM EDECEK"

Basketbolcu eşi Cedi Osman'ın NBA'de oynadığı için ABD'de olan oyuncu, "Orada zaman nasıl geçiyor?" sorusuna, "Güzel geçiyor. Bu sene takas olduğu için taşınma oldu. Adapte olmaya çalışıyorum. Cedi'nin işi orada olduğu için gidip gelmem devam edecek" yanıtını verdi.
65afcb918e3a7e39eb00ec6d.jpg

"HAMİLE DEĞİLİM"

Ebru Şahin, hamile olduğu iddialarıyla ilgili olarak, "Sizce öyle mi duruyorum? Hamile değilim. Olursam sizinle paylaşırım" ifadelerini kullandı.
65afcb9c8e3a7e39eb00ec75.jpg

Cedi Osman ve Ebru Şahin Çeşme'de aşk tazeledi!

Üst Alt