• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan 'Babam canımdır, annem de her şeyimdir' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 113 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı 'Babam canımdır, annem de her şeyimdir'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6569b07a86b2471ce0dd77ab.jpg

Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söylemişti.

YouTube kanalında Onur Tuğrul'un sorularını yanıtlayan Metin Tekin, "Sadakatsiz dizisinde oynadığı dönem Bodrum’a gittik. Altı hanımefendi Taro ile fotoğraf çekildi. Ben lobide köşede oturdum" ifadelerini kullanmıştı.
6569b08c86b2471ce0dd77b1.jpg

"SADAKATSİZ SELÇUK'UN BABASI OLDUK"

Alıntı Metni

6569b0be86b2471ce0dd77b8.jpg

Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

"BEN AİLEME DÜŞKÜN BİR ADAMIM"

Genç oyuncu, dün akşam 'Yalı Çapkını' dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu'nun Kuruçeşme'de bir mekanda gerçekleşen doğum günü partisine katıldı.
6569b08286b2471ce0dd77ad.jpg

Taro, babasının dikkat çeken sözleri hakkında, "Babam benim canımdır, annem de benim her şeyimdir. Küçümsenecek bir isim asla değildir. Çok nazik ve tatlı bir anısını paylaşmış. Ben aileme çok düşkün bir adamım. Ben onların yanında bir şey değilim. Henüz yeni başlıyorum ben yoluma" şeklinde konuştu.
6569b09686b2471ce0dd77b3.jpg

Tarık Emir Tekin eski sevgilisini unutamadı! 'Aşk acısı çekiyorum'

Üst Alt