• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

AÖF'te 'dijital diploma' dönemi başladı: Anadolu Üniversitesi AÖF dijital diploma nasıl görüntülenir?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan AÖF'te 'dijital diploma' dönemi başladı: Anadolu Üniversitesi AÖF dijital diploma nasıl görüntülenir? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 185 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı AÖF'te 'dijital diploma' dönemi başladı: Anadolu Üniversitesi AÖF dijital diploma nasıl görüntülenir?
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

AÖF'te 'dijital diploma' dönemi başladı: Anadolu Üniversitesi AÖF dijital diploma nasıl görüntülenir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde 7 ana başlıkla duyurulan 'dijital diploma' dönemi başladı. Dijital diploma sistemi sayesinde mezunlar ve öğrenciler dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar karekodu okutarak hem dijital diplomalarına hem de öğrenci kimliklerine erişebilecek. Peki, Anadolu Üniversitesi AÖF dijital diploma nasıl görüntülenir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, alınan karar doğrultusunda 2022-2023 akademik yılında mezun olan öğrencilere dijital diploma hizmeti sağlamaya başladı.

Dijital diploma sistemi sayesinde mezunlar ve öğrenciler dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar karekodu okutarak hem dijital diplomalarına hem de öğrenci kimliklerine erişebilecek. Kalıcılık, doğrulanabilirlik, güvenlik, çevreye duyarlılık, ulaşılabilirlik, ücretsiz olması ve kolaylık gibi 7 farklı ana başlıkla kullanımına başlanan dijital diplomalar bu dönemden itibaren öğrencilere dağıtılacak.

ZmOmwIjtdUK3B1UywrvniA.jpg

DİJİTAL DİPLOMA NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Açıköğretim Fakültesi 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler, dijital diplomalarını öğrenci otomasyonu üzerinden görüntüleyebilecek. AÖF dijital diplomayı indirmek isteyen adaylar, Anadolu Üniversitesi Hesabı ile giriş seçeneği ile beraber T.C. kimlik numarası ve öğrenci şifresiyle dijital diplomaya ulaşabilir. Ayrıca şifresini unutan adaylar e-Devlet giriş seçeneğiyle T.C. kimlik numarası ve şifresiyle sorgulama işlemi yapabilir.

Üst Alt