• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

ALES/2 başvuruları ne zaman? (2023 ÖSYM ALES başvuru ve sınav tarihi)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan ALES\/2 başvuruları ne zaman? (2023 ÖSYM ALES başvuru ve sınav tarihi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 154 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı ALES\/2 başvuruları ne zaman? (2023 ÖSYM ALES başvuru ve sınav tarihi)
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

ALES/2 başvuruları ne zaman? (2023 ÖSYM ALES başvuru ve sınav tarihi)

ALES/2 başvurularının ne zaman yapılacağı, bu yılın ilk ALES sınavının tamamlanması ve sonuçların açıklanmasının ardından merak ediliyor. Üniversite mezunu olan kişilerin, yüksek lisans eğitimi alabilmek için katılım sağladığı ALES sınavları için 2023 takvimi belli oldu. Peki, ALES/2 başvuruları ve sınavı ne zaman?

ALES/2 başvuru sınav tarihi, yüksek lisans yapmak için bekleyen adaylar tarafından sorgulanıyor. ÖSYM tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimiyle birlikte, ALES başvuru ve sınav tarihi belli oldu. Peki, ALES/2 başvuruları ne zaman? ALES/2 NE ZAMAN? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2023 ALES takvimi sonrasında sınav tarihleri belli oldu. Buna göre; Bu yılın ikinci ALES sınavı 20 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.
W068EhdqbEOWeVZfLt-gbA.jpg

ALES/2 BAŞVURU TARİHLERİ ÖSYM tarafından bu yılın ikinci ALES sınavı için başvuru tarihleri de açıklandı. Buna göre; ALES/2 başvuruları 4 Temmuz 2023 tarihinde başlayıp, 10 Temmuz 2023 tarihinde sona erecek.

Sınavın geç başvuruları ise 19 Temmuz 2023 tarihinde alınacak.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt