• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler 2023 AÖL sonuçlarında

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler 2023 AÖL sonuçlarında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 155 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler 2023 AÖL sonuçlarında
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler 2023 AÖL sonuçlarında

Açıköğretim Lisesi (AÖL) 2. dönem sınav sonuçları, 30 Nisan'da tamamlanan açık lise ara sınavlarının ardından sorgulanmaya devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından online olarak gerçekleştirilen AÖL sınavlarının ardından, sınavlara katılım sağlayan öğrenciler sonuçlar için duyuru yapılmasını bekliyor. Peki, AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

2023 AÖL sınav sonuçları için bekleyiş devam ediyor. Yüzlerce açık lise öğrencisinin katılım sağladığı AÖL ara sınavlarının ardından, gözler MEB'den gelecek sonuç açıklamasına çevrildi. Peki, AÖL 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? AÖL 2. DÖNEM SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 24 Nisan 2023 tarihi saat 09.30 ile 30 Nisan 2023 tarihi saat 23.59 arasında çevrim içi (online) olarak uygulanan AÖL sınavlarının sonuçları için tarih bilgisi merak ediliyor. AÖL 2. dönem sınav sonuçlarının, sınavların tamamlanmasının ardından ilk 15 gün için açıklanması bekleniyor.

AÖL SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

8SAfMIZt3UOw-xx0BnZngw.jpg
AÖL 4 YANLIŞ CEVAP 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU? Milli Eğitim Bakanlığı, ölçme ve değerlendirme esaslarına göre sınavlarda 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürmeyecek. Açık Lise sınavları 100 puan üzerinden değerlendirilecek. Sınavlarda adayların doğru yanıtladıkları her sorunun puan olarak karşılığı 5 (beş) olacak. 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu ise 45 olacak. Bu notun altında kalan öğrenciler başarısız sayılır. Öğrencilerin dersi başarıyla geçmesi için en az 9 soruya doğru yanıt vermesi gerekir.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt