• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

2024 ilkbahar nail art trendleri

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Ah Kadınlar kategorisinde Didem tarafından oluşturulan 2024 ilkbahar nail art trendleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Ah Kadınlar
Konu Başlığı 2024 ilkbahar nail art trendleri
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Didem

Özel Üye
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
1,940
Tepkime puanı
16
Puanları
8

İtibar:

Balletcore

Pastel tonlar, kurdeleler ve puantlardan ilham alan ip görünümleri... TikTok'ta uzun süredir gündemde olan bu trend kıyafetten makyaja, saçtan tırnaklara kadar birçok alana hitap ediyor. Balerinlerin zarif tavrından esinlenen bu trendde özellikle pastel pembe tonları baz alınarak oldukça kibar tasarımlar yaptırabilirsiniz.

2024 ilkbahar nail art trendleri


Minimal dokunuşlar

Minimal çizgiler, noktalar ve geometrik şekiller... 2024 ilkbahar sezonunda öne çıkacak olan bu tarz nail artları evde yapmak oldukça basit. Siyah renginin öne çıktığı bu trendde bizde ilkbahar mevsiminde renkli ojeler de oldukça hoş duracaktır. Kısa ve sade tırnakları sevenler bu nail artlara bir şans verebilirler.

2024 ilkbahar nail art trendleri


Krom

Krom tırnaklar 2024 yılına genel olarak hakim olacak nail art trendleri arasında. En çok gümüş ve altın renklerindeki ojelerle tercih edilen bir trend olsa da özellikle ilkbahar ve yaz mevsiminde renkli krom tozlarıyla da oldukça güzel tasarımlar elde edilebilir.

2024 ilkbahar nail art trendleri


Süslemeler

Boncuklar ve taşlar sadece 2024 ilkbahar sezonunda değil uzun yıllardır birçok ilkbahar/yaz sezonunda etkili olmuş bir trend. Baz olarak sade ve pastel tonların tercih edilmesi kullanılan malzemelerin daha fazla dikkat çekmesini sağlıyor.

2024 ilkbahar nail art trendleri


Üç boyutlu frenchler

Klasik french görünümleri her zaman vazgeçilmezlerden olacak fakat renkli frenchlerden sonra üç boyutlu frenchlerin eğlenceli görünümlerine de birçoğumuz "Hayır" diyemeyeceğiz. Sıradan french çizgisinden ve yapısından farklı olarak tırnak uçlarında birazcık hareket iyi olabilir.

2024 ilkbahar nail art trendleri


Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Üst Alt