• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

1 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Eğitim Haberleri kategorisinde Linux tarafından oluşturulan 1 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Okullar 3 gün mü tatil olacak? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 152 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Eğitim Haberleri
Konu Başlığı 1 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Okullar 3 gün mü tatil olacak?
Konbuyu başlatan Linux
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Linux

Emektar Üye
Web sitesi
www.uguragdas.com.tr
İsim
Uğur
Memleket
75 ARDAHAN
Takım
Galatasaray
Burç
Aslan
Mesleği
Konut Yönetim Müdürü

İtibar:

1 Mayıs'ta okullar tatil mi, açık mı? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

1 Mayıs'ta okulların tatil olup olmadığı, binlerce öğrenci tarafından sorgulanan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle, okullarda tatil araştırması sürüyor. Peki, 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? Okullar 3 gün mü tatil olacak?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde okullar açık olacak mı sorusunun yanıtı, hafta sonu tatiline girecek öğrenciler tarafından merak ediliyor. 1 Mayıs'ın resmi tatil olup olmadığını merak eden öğrenciler, tatil araştırmalarını yapmaya başladı. Peki, 1 Mayıs'ta okullar tatil mi? Okullar 3 gün mü tatil olacak? 1 MAYIS'TA OKULLAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm dünyada ve ülkemizde resmi tatiller arasında yer almaktadır. Buna göre; 1 Mayıs'ta okullar kapalı olacak. Eğitim ve öğretime hafta sonu tatiliyle birlikte 3 gün ara verilecek.
Is53ZfzBJ0Ozo8mneBTZhg.jpg
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün resmi tatil olup olmadığı, 2023 yılı resmi tatil takviminin yayımlanmasıyla birlikte belli oldu. Buna göre; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü bu yıl pazartesi gününe denk geliyor. Yasaya göre, 1 Mayıs'ta 1 gün resmi tatil uygulanacak ve kamu kurumları, bankalar ve bazı kuruluşlar 1 gün süreyle çalışmayacak.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt